T-8 trapézlemez

  • Teljes szélesség: 1195 mm
  • Hasznos fedési szélessége: 1170 mm
  • Lemez vastagsága: 0,4-0,5 mm
  • Ajánlott hossz: max 6 mb
  • Profil magassága: 7,2 mm

Elérhető színek

 

 

 

Alapanyag

 

SUPERIOR HB – új, hosszabb életű osztályban prémium fényes, egy kis akril és poliészter festék – bevonat vastagsága 50 mikron.

 

 

Pladur® Wrinkle – – mat durvaszemes, az ismert minták szerinti színekben, 2 rétegű bevonási rendszer, bevonat vastagsága min. 35 mikron

Pladur® Relief iceCrystal – jogilag levédett, jégráfagyásokat imitáló felülettel, 3 rétegű bevonási rendszer, bevonat vastagsága min. 36 mikron

Powłoka Zm EcoProtect – újított és javított fémréteg, az eddigi horganyzott felület helyett cink és magnézium ötvözet. Fejlesztett védelemmel és hosszabb tartóssággal rendelkezik.

 

Poliester acéllemez

 

 

A fém tetőburkolóink közül a bevonatos lemezek a legnépszerűbbek. Jelenleg a horganyzott, két oldalról korrózió gátló alapozóval vagy szerves festékkel bevont lemezek kerülnek felhasználásra. Az utolsó réteg a legfontosabb, mivel ennek köszönhető a felület színe és textúrája, továbbá ezt a réteget érik a külső hatások.

 

Colorcoat HPS200®Ultra

 

 

Colorcoat HPS200®Ultra kizárólag a TATA Steel (Corus) cégnél tesztelt és használt Galvalloy fémréteget tartalmaz, mely 95% cink és 5% alumínium ötvözete. A réteg páratlan, a vágott lemez szegélyein is, korrózió elleni védelmet nyújt. A Colorcoat HPS200®Ultra termék szerves rétegének vastagsága 200 µm. a plastisol bevonathoz képest kétszeres a szín és máz tartóssága a vágott szegélyek páratlan tartóssága 40 évre szóló CONFIDEX® garancia a termék felügyeletet és karbantartást nem igényel maximális garantált tartósság.

 • Profi és korrekt csarnoképítőt keres? Válasszon minket!

 • Kapcsolat